Futon 90, Overkejseren, i farver

7.117,00 DKK DKK

Ex. moms: 5.693,60 DKK

Lagerstatus:
3 - 4 Uger
Varenummer:
FUTON_90

Ingen bedømmelser Skriv en anmeldelse

Tilvalg / varianter

* Størrelse (ID 11):

* Farve (ID 127):

Beskrivelse

Se farverne: Klik her

Foto: Den overdådige futon er her i størrelsen 210 x 200 og 23 cm tyk, placeret på en seng Model Mexico 210x200.

Futon 90 Overkejseren er den blødeste futon vi har leveret. Futonen er leveret til Thomas Poulsen i Århus. Og dermed er den også designet af Thomas selv. Det er den blødeste futon vi nogensinde har solgt, men den er samtidig også designet på en måde, så man ikke kommer til at synke ned i futonen, når man ligger på den.

Futon 90 indeholder følgende:
Bomuld
Uld
Hestehår
Latex
Coco
Latex

I alt 23 cm luksus.
Alle vores futoner er håndsyet og fremstillet af naturlige råvarer.
Ekstra betræk til futonen er designet med lynlås, så det gør det let at skifte og vaske betrækket.

Futon

Futon - det århundredgamle japanske princip for en sundhedsmadras. Det var japanerne der begyndte med Futon.

99% af japanerne sover på futon. Ordet "rygproblemer" kendes næsten ikke hos japanerne.
99% af danskerne sover på springmadras, omkring halvdelen har rygproblemer.

Du kan ikke få den fulde glæde af en futon, hvis du er en doven-Lars. En futon består nemlig af bomuld, et fantastisk naturmateriale.
Bomuld er nemlig et herligt levende materiale som desværre stamper og dør - hvis den ikke bliver motioneret,og det er ejeren der skal motionere den. Til gengæld for bøvlet kommer du virkelig i pagt med naturen. Du sover om natten på en futon, på et ægte naturmateriale,som giver dig så uendelig meget mere, end de 10 minutter du hver måned skal give futonen. Du får ganske enkelt et både rigere og sundere liv, og bliver måske lige sund som en japaner, som alle til hobe sover på futon og i gennemsnit bliver 8 år ældre end danskerne. Brug en dansk eller en japansk seng til din futon, du kan undgå revnen i midten, fordi hver futon håndsyes og laves i eet stykke.

Men hvilken udgave futon der er bedst til dig, det afhænger af din ryg     hvor stort dit rygproblem er. Er problemet betydende: da bør du vælge en Futon10 Samurai, det er den hårdeste - hårdhed 1, men den er glimrende til at rette op på rygproblemer, og man får det straks bedre.
Er problemet moderat: altså til at leve med, da vil vi anbefale en Futon60 Prinsen, den er lidt blødere - har en hårdhed på 2, men er stadig hård nok til at rette op på skavanker De to højere udgaver - Futon70 og 80, er for mennesker der ingen rygproblemer har, men som stadig gerne vil opleve futonens herligheder. De er ganske enkelt for bløde til at kunne rette op på skavanker. Men omvendt på Futon80 - Kejseren, Får du en fornemmelse af at svæve gennem natten, så herlig er den at ligge på.

Valget er op til dig, det er kun dig der kender størrelsen af dit rygproblem. Men vi hjælper dig inderligt gerne videre.

Specifikationer

Info
Beskrivelse Hårdhedsskala: 1 = hård/fast og 6 = blød
Hårdhed 5
Tykkelse 21 cm

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse