-b.jpg)
-b.jpg)
det sundeste pulver i verden
siger videnskaben
nemlig pulveriseret japansk grøn te
I matcha får du ikke blot et udtræk af teblade
som du gør i samtlige andre teer i verden
nej her får du hele bladet
plukket tidlig morgen med dug - tørret og pulveriseret
Vores udgave af Matca er ydermere speciel - Matcha A7
fremstillet i samarbejde med Tokyo University
og opløses i både koldt og varmt
Derfor er det nemt og hurtigt
at lave denne skønne dessert
-b.jpg)
blot ½ l mælk (naturmælk er også fint, soya eller havremælk f,eks.)
15 ml matcha te = 6 gram
40 gram sukker
10 gram gelantine (pulverform er nemmest)
-b.jpg)
Mål op de 40 gram sukker
-b.jpg)
10 gram gelantine pulver
-b.jpg)
og sættes til side
-b.jpg)
gøres varm - 70-80 gr - må ikke koge
-b.jpg)
Når mælken er varm
tilsættes sukker og matcha
-b.jpg)
-b.jpg)
-b.jpg)
Den opløste gelantine tilsættes
og røres i
hvorefter gryden fjernes fra varmen
-b.jpg)
-b.jpg)
vel nok byens hurtigste ;-)
-b.jpg)
Fordel matchadesserten i 4 portionsskåle
den skal nu bare køle af
Kan gerne serveres med f.eks. flødeskum (eller anden pynt)
hvis der bruges skum fra dåse
så feder det ikke engang
Velbekomme ;-)

Vores Matcha A7 opløses i både koldt og varmt - som den eneste i landet
derfor er den så herlig i dagligdagen
Men
når matchaen er opløst
hæfter den sig jo på molekylerne i væsken
og derved bliver disse molekyler lidt tungere end andre molekyler
og vil naturligt synke til bunds
naturligvis
Denne tæller tæller kun de der kommer direkte ind på denne side, startet 2017.09.14