Futon 30 160x200 Natural

4.039,00 DKK 2.980,00 DKK DKK

Ex. moms: 2.384,00 DKK

Lagerstatus:
Udsolgt
Varenummer:
FUTON_30_RESTSALG

Ingen bedømmelser Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Futon 30 Soldaten er en behagelig og komfortabel futon, dog knap så blød som Futon 20, grundet et 2 cm ekstra lag bomuld i opbygningen.

Futonen er fremstillet af flere forskellige lag. Den består af 3 lag økologisk bomuld. Bolmuld er et naturprodukt, som er i stand til at regulere og tilpasse temperaturen, både ved kulde og varme.
Bomulden sikre en behagelig komfort, da det medvirker til en man ikke synker helt ned i futonen.

Laget under bomulden er 4 cm naturskum, som medvirker til futonens blødhed og behagelige komfort.
Det sidste lag nederst består af  3 lag økologisk kartet bomuld. Det medvirker til at man i kolde perioder bevarer sin kropsvarme.

Alle vores futoner er håndsyet og fremstillet af naturlige råvarer.
Ekstra betræk til futonen er designet med lynlås, så det gør det let at skifte og vaske betrækket.

Futon

Futon - det århundredgamle japanske princip for en sundhedsmadras. Det var japanerne der begyndte med Futon.

99% af japanerne sover på futon. Ordet "rygproblemer" kendes næsten ikke hos japanerne.
99% af danskerne sover på springmadras, omkring halvdelen har rygproblemer.

Du kan ikke få den fulde glæde af en futon, hvis du er en doven-Lars. En futon består nemlig af bomuld, et fantastisk naturmateriale.
Bomuld er nemlig et herligt levende materiale som desværre stamper og dør - hvis den ikke bliver motioneret,og det er ejeren der skal motionere den. Til gengæld for bøvlet kommer du virkelig i pagt med naturen. Du sover om natten på en futon, på et ægte naturmateriale,som giver dig så uendelig meget mere, end de 10 minutter du hver måned skal give futonen. Du får ganske enkelt et både rigere og sundere liv, og bliver måske lige sund som en japaner, som alle til hobe sover på futon og i gennemsnit bliver 8 år ældre end danskerne. Brug en dansk eller en japansk seng til din futon, du kan undgå revnen i midten, fordi hver futon håndsyes og laves i eet stykke.

Men hvilken udgave futon der er bedst til dig, det afhænger af din ryg     hvor stort dit rygproblem er. Er problemet betydende: da bør du vælge en Futon10 Samurai, det er den hårdeste - hårdhed 1, men den er glimrende til at rette op på rygproblemer, og man får det straks bedre.
Er problemet moderat: altså til at leve med, da vil vi anbefale en Futon60 Prinsen, den er lidt blødere - har en hårdhed på 2, men er stadig hård nok til at rette op på skavanker De to højere udgaver - Futon70 og 80, er for mennesker der ingen rygproblemer har, men som stadig gerne vil opleve futonens herligheder. De er ganske enkelt for bløde til at kunne rette op på skavanker. Men omvendt på Futon80 - Kejseren, Får du en fornemmelse af at svæve gennem natten, så herlig er den at ligge på.

Valget er op til dig, det er kun dig der kender størrelsen af dit rygproblem. Men vi hjælper dig inderligt gerne videre.

Specifikationer

Info
Beskrivelse Hårdhedsskala: 1 = hård/fast og 6 = blød
Hårdhed 2
Tykkelse 14 cm

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse